Sivut

28.9.2016

Arjen pikameikki

Arkiaamut on mulla usein aikaisia joten venytän nukkumista mahdollisimman pitkälle nipistäen sitten esimerkiksi meikistä. Talvella meikkini on hiukan erilainen arkisin, mutta katsastetaan nyt tämän hetken versio.

 

Meikkiini siis kuuluu kuvassa näkyvät tuotteet ja lisäksi jokin huulituote, katsotaan niistä arjen suosikit myöhemmin.

 

 

Ensimmäiseksi levitän luomille Laveran Eye shadow basen joka tulee putelista ulos valkoisena mutta leivittyy luomille värittömäksi. Tämän päälle sutaisen kevyesti MACin Mineralize Skinfinish Lightscapaden joka tuo kauniin kuulauden luomille.

 

 

 

Seuraavaksi piirtelen kulmat paikalleen Rimmelin Professional Eyebrow Pencilillä sävyssä 002 Hazel* joka on juuri sopivasti punertava. Lisäksi laitan kulmiin L'oréal Paris Brow Artist Plumperin sävyssä Dark Brunette* jolla saan kulmat kauniisti pysymään paikallaan koko päivän ilman pelkoa karvojen sojottamisesta.

 

 

Viimeisenä vielä lisään ripsivärin, tällä hetkellä käytössä on Lumenen True Mystic Waterproof yläripsiin ja alaripsiin Lumenen Blueberry Wild Curl Waterproof molemmat mustana. Ja sitten vielä huuliin jotain kivaa.

*saatu blogin kautta

4 kommenttia:

 1. Hyvät tuotteet sulla on siellä arkimeikkiin!
  Ihanaa iltaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä hyviksi todettu! :) Mukavaa päivää <3

   Poista
 2. Ihan mielenkiinnosta, miksi käytät eri ripsiväriä ylä- ja alaripsille? Aika monet tekee niin, mutta en ole koskaan tullut ajatelleeksi miksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä käytän siksi, että
   Tykkään levittää pullealla harjalla yläripsiin ja sinne kaipaan tuuheutta ja pituutta kun taas alaripsiin on mielestäni helpompi levittää tuolla pienemmällä harjalla enkä kaipaa niihin muuta kuin väriä :)

   Poista