Sivut

6.3.2017

Identiteettikriisiä blogin kanssa

Niinkuin varmasti olette huomanneet, päivittyy blogi koko ajan, mutta epämääräisellä menestyksellä. Osittan tuo johtuu ajan puutteesta mutta osittain myös siitä, etten oikein tiedä mitä blogiltani tällä hetkellä haluaisin. 

 

Pidempään olen jo miettinyt tuovani mukaan ripauksen lifestyleä ja plusmuotijuttuja. Toinen pidempään pohdinnan alla ollut asia on blogin nimi. Tällä hetkellä kirjoitellaan Kynsipöllö kosmetiikkapuussa nimellä, mutta koen sen pitkäksi ja hankalaksi. Mielessäni olen pyöritellyt Hanttapulii nimeä blogille, osittain siksi ettei se sitoisi mihinkään tiettyyn aihealueeseen, mutta se olisi myös lyhyempi. Ja löydynhän jo nimellä Hanttapulii instagramista. 

Kriisin keskellä kysyisinkin neuvoa teiltä lukijat. Mitä olette mieltä blogin nimen vaihdosta? Entäs aiheiden lisäämisestä?

12 kommenttia:

 1. Minähän kannatan aiheita laidasta laitaan, joten rohkeasti vaan lisäämään juttuja.
  Nimen vaihdoskin kuulostaa hyvältä, toain olen sua nutsunut muutenkin aina Hannaksi tai kynsipöllöksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihanaa kun saa tukea niin uskaltaa helpommin :D

   Poista
 2. Peukku sille, että tekisit blogista itsesi näköisen. :)

  Tykkään nykyisestä nimestä, se on hauska. Mutta onhan se aika pitkä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peukku vastaanotettu :)

   No mäkin tavallaan tykkään nykyisestä nimestä, mutta on hiukan hankala pituutensa takia.

   Poista
 3. Molemmille peukku ylös jos tuntuvat sinusta oikealta :) Itse mielelläni luen kosmepostauksen välissä aina kaikkea muutakin ja itsekin aina välillä ehkäpä jopa kokoajan enenevässä määrin lipsun kosmen puolelta vähän muuallekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, näköjään muut on samoilla linjoilla joten voi ihan rauhassa lipsua kosmesta muihin aiheisiin :)

   Poista
 4. Mä lukisin sulta mielelläni ihan kaikenlaisia postauksia! Hanttapulii nimenä olisi hauska :)! Tee sitä mikä tekee sut onnelliseksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! Mä tykkään kanssa tuosta Hanttapulii nimestä :)

   Poista
 5. Nimi on kuulostaa kivalta ja sie päätät ite.Kannattee laajentaa aihepiiriä oon kiitollinen että ite aloitin jo heti alussa kirjoittaan vähän kaikesta ku nyt lapsen myötä ei nii aikaa kynsille ei kuitenkaan blogi kuole kokonaan =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos eekku kannustuksesta. Juuri tuota oon miettiny että nyt kun vapaa-aikana ei juurikaan ehdi kynsiä lakkailee ja arkena mun meikkikin on mitätön niin saisi kuitenkin jotain tänne kirjoiteltua :)

   Poista
 6. Kirjoittele ihmeessä siitä, mikä susta tuntuu omimmalta :) Mäkin olen kosmetiikkajuttujen sekaan ripotellut välillä henkilökohtaisempiakin postauksia ja hyvinvointia aion jatkossakin tuoda enemmän esille. Elämä muuttuu ja me muututaan, miksei blogikin voisi muuttua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä ihan totta, että asiat muuttuu :) Enköhän mäkin siis rohkene blogiani muuttamaan :D

   Poista