Sivut

19.3.2017

Viikon kohokohdat : Viikko 13

Tiistaina töiden jälkeen suunnattiin Jumboon shoppailemaan, ostin kengät ja kevyttoppatakin. Niitä sinne lähdettiin hakemaankin, joten oli onnistunut reissu.

Keskiviikko oli mun pikkusiskon viimeinen päivä armeijan vihreissä, hän kotiutui iltapäivällä. Me oltiin yhdessä äidin kanssa suunniteltu, että viedään sisko yllärinä syömään vähän hienommin. Ravintolaksi valittiin Gastrobar Emo, sieltä meillä avopuolison kanssa oli jo hyviä kokemuksia ja ajateltiin äidin ja siskonkin tykkäävän. Ja tykkäshän ne. Napattiin 5 ruokalajin High five yllätysmenu ja nautittiin herkullisista ruuista. Ilta oli varsin mukava ja ihana pieni irrottautuminen työarjesta keskellä viikkoa.

 

Perjantaina töiden jälkeen haettiin sisko ja Nelli-koira meille yökylään. Tehtiin super hyvää ruokaa ja hengailtiin yhdessä. Pitkästä aikaa oli yökyläilijöitä, yökyläilijät on super kuva juttu.

Lauantaina hypättiin autoon ja hurautettiin mummin luokse päiväksi. Mummi oli tehnyt ruuan valmiiksi, tarjolla oli meidän lempparia eli lihapullia ja perunamuusia. Ruuan jälkeen tehtiin visiitti Kärkkäisille. Mukaan tarttui muutama kosmetiikkajuttu ja tämä aivan super hieno kaiutin.

 

Sunnuntaina on ollut kotipäivä. Kävin lenkillä sään suosiessa, ulkona on jo ihan kevätfiilis! Ei muuta kun allergialääkeet kehiin :D Tehtiin yhdessä kotona herkullisia piirakoita ja hedelmäsalaattia, muuten päivä menikin löhöillessä.

 

Miten teidän viikko on mennyt?

4 kommenttia:

 1. Ooh mitä herkkuja, tässähän tulee vielä tähän aikaan nälkä. Ihania kevätpäiviä Hanna. <3

  VastaaPoista
 2. Nopeasti meni viime viikko, joka huipentui pojan futisturnaukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä meni kanssa viikko nopeasti. Lasten jutut on kyllä tärkeitä :)

   Poista