Sivut

19.4.2017

Viikon kohokohdat: Viikko 17

Hui kauhistus miten pääsiäinen sotkikaan mun sisäistä kelloa. Nyt mennää jo keskiviikossa eikä viime viikon kohokohdat ole vielä julki. Shame on me!

 

Viime viikolla maanantaina näin äitiä, käytiin yhdessä hydrobicissä ja kahvittelemaassa pitkästä aikaa.

Viikon aikana laittelin myös pitkästä aikaa viestiä vanhoille ystäville, oli ihan mahtavaa. Vielä kun saisi aikataulut sopimaan että päästäisi näkemään.

 

Torstaina olikin viimeinen työpäivä ja töiden jälkeen otin rennosti kotona. 

Perjantain vietin siskoni kanssa kaupoissa pyörien ja siitä sisko tuli meille yöksi.

 

Lauantaina käytiin vielä pyörähtämässä kaupoilla ja illalla sain vielä päähänpiston josta syystä vielä pika visiitti kauppaan. Oon pitkään jo miettinyt värjääväni hiukset mahdollisimman lähelle omaa väriä ja nyt sitten tartuin tuumasta toimeen. Väri on nyt hiukan tummempi kuin omani, mutta pyrkimys olisi että se haalistuu sitten melkeinpä omaksi väriksi.

 

Sunnuntaina suunnattiin vielä mökille yhdeksi yöksi. Oli ihanaa päästä mökin rauhaan. Saunottiin kaikessa rauhassa ja rohkenin jopa pulahtamaan koskeen. Oli hirmu kylmää vettä! Illalla vielä grillailtiin ja tutkittiin vanhoja valokuvia. Ja siihen päättyi viime viikko.


 

2 kommenttia:

  1. Onko kuvissa teidän mökki? Onpa kaunis ja upealla paikalla. Loma tuli kyllä täälläkin tarpeeseen. Oli kyllä ihanaa elää kiireettömästi muutaman päivän verran.

    VastaaPoista
  2. On meidän mökki ja siinä vieressä oleva koski kuvissa :) Myös alin kuva on meidän mökiltä. Ei voi kun kompata. Jaksaa taas ihan uudella energialla tehdä töitä.

    VastaaPoista