Sivut

10.4.2017

Bette Box huhtikuu

Tämä postaus piti tulla julki jo viime viikon torstaina, mutta teknisistä ongelmista (lue: allekirjoittaneella oli kaikki hukassa) johtuen postaus näkee päivänvalon vasta nyt.

 

Keskiviikon ryöpäivän aikana puhelimeen oli kilahtanut viesti, viestissä kerrottiin Bette boxin olevan noudettavissa. Ei muuta kun töiden jälkeen lenkki postille ja paketti matkaan. 

 

Tässä kuussa boxissa on ihania keväisiä tuotteita. Paketista paljastuu viisi täysikokoista tuotetta. Tuotteista yksi on ollut mulla käytössä ja loput neljä on ihan uusia tuotteita.

 

Boxista ensimmäisenä paljastui Ziajan vuohenmaito kasvovoide. Tämä pehmittävä ja kosteuttava voide on varustettu SPF 20 aurinkosuojakertoimella joka suojaa UVA- ja UVB-säteilyltä. Kasvovoiteen kerrotaan sopivan myös erinomaisesti meikin alle, mutta tätä en ole itse kokeillut. Tuote on saatavilla Sokoksilla ja Sokoksen verkkokaupasta ja tuoteen ovh on 11,90€/50ml.

 

Toinen boxin tuote on Herbinan Lip Candy huulivoide. Myös tässä tuotteessa on aurinkosuojakerroin, SPF10 antaa huulille suojan auringon haittavaikutuksia vastaan. Tuotteen tuoksu on herkullisen karkkinen. Voide ei jätä huulille väriä, vain kauniin kiillon. Plussana vielä tämä tuote sopii vegaaneille. Itse ajattelin tämän olevan myös ihanteellinen lapsille jotka haluavat jo huuliin vähän meikkiä. Tuotteen ovh on 4€/10ml ja se on saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista.

 

Kolmas tuote on uudistuneen Lumenen meikkilinjalta Nordic Chic kaunis yksittäinen luomiväri. Tästä tuotteesta oli todella monta sävyä boxissa, omani on kaunis kullanruskea sävyltään 2 Glowing sand eli Hiekan hohto. Luomiväri tuntui pehmeältä, se oli helppo levittää ja pigmenttiä tuli hyvin. Jos olisin ollut järkevä, niin olisi tässä mukana swatch tuosta ihanasta luomiväristä, mutta eihän tässä ole ja jokainen päätelköön siitä sitten itse että miten hyvin hommat taas meni. Luomivärin ovh on 12,90€/2,5g ja on saatavana hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista.

 

Neljäs tuote on Eyluren irtoripset. Omani on numeroltaan 107 jotka vaikuttavat oikein käyttökelpoisilta. Mähän olen ummikko näissä irtoripsissä, kerran on silmissä ollut kun olin meikkimallina. Eli saa nähdä mitä testailuista tulee, mutta ehdottomasti aion kokeilla. Nämä ripset on saatavilla Sokokselta, Stockmannilta, Citymarketeista, Ego by YA:sta ja oletkaunis.fi -verkkokaupasta ja ovh on 8,90€/pari+liima.

 

Viides ja viimeinen tuote on Schwaezkopfin Gliss Fibre therapy shampoo. Tämä tuote on ainoa boxin tuotteista joista en ole ikinä ennen edes kuullut. Shampoossa on käytetty OMEGAPLEX-teknologiaa joka lupaa korjata, parantaa hiuslaatua ja suojata tulevilta vaurioilta. Hiukan olen skeptinen lupauksia kohtaan, mutta testaillaan. Shampoo on saatavana hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista ja sen ovh on 2,90€/250ml.

 

Kaiken kaikkiaan boxi oli mielenkiintoinen ja mielelläni testailen tuotteet, osan olenkin ehtinyt jo ottaa käyttöön. Boxihan kustantaa nykyään 16,90€ kuukaudessa ja tällä kertaa boxin arvo oli 40,60€ eli ihan hyvään hintaan sai tälläkin kertaa tuotteet.

4 kommenttia:

  1. Ripset ja Lumenen luomiväri näyttävät tosi hyviltä. Tuota shampoota en olekaan testannut.
    Ihanaa viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Kivoja tuotteita oli ja ripset lähtee mulla eteenpäin =)

    VastaaPoista