Sivut

9.5.2017

Viikon kohokohdat: Viikko 20

En tiedä mitä ihmettä tapahtui kun julki oli tullut vain tämän tekstin otsikko, mutta toivotaan että korjaantuu tällä se ongelma.

 

Maanantaina sai vapun takia viettää vielä vapaapäivää. Olin suunnitellut että kävisin jossain vapputorilla, mutta aamulla suunnitelma vaihtui lääkärikäyntiin. Tällä kertaa ei menty sinne mun takia, vaan tuon talouden miespuolisen. Ja nyt joku siellä miettii, että eikö se olisi itekseen sinne päässyt, niin varmasti olisi, mutta tarkoitus oli siitä lähteä kauppaan ja katsomaan josko sinne vapputorille ehtisi. No ei ehditty eikä oikein olisi voitukaan mennä, mikä tietty vähän harmitti, mutta suunnattiin sitten yhdessä kauppaan ja lähdettiin kotiin katsomaan Netflixiä.

 

Tiistaista torstaihin meni ihan vaan töissä ja kotona, oli ihan mukavaa pitkästä aikaa olla muutama päivä tekemättä sen enempää mitään.

 

Perjantaina suuntasin töistä kotiin upean sään saattelemana. Vein tavarat kotiin ja lähdettiin ystävän kanssa kävelylle auringon helliessä. Suunnitelmana oli lähteä Suomen pelin jälkeen grillaamaan, mutta lähetys pätki raivostuttavasti joten päästiin grillaamaan jo paljon aikaisemmin. Käväistiin porukalla pikaisesti kaupassa ja siirryttiin meidän takapihalla olevalle grillille ruuan tekoon. Ilma oli lämmin ja fiilis rento, just sillä hetkellä kaikki tuntui jotenkin super kivalta. Ympärillä oli ystäviä, grillissä oli tulossa herkkuja ja kohta on kesä!

 

Lauantaina olisi ollut vaikka mitä kivaa mutta jouduin tekemään karsintaa kun ei mitenkään oo mahdollista olla monessa paikassa yhtä aikaa. Aamupäivä kului asioita hoitaessa ja iltapäivällä nappasin bussin keskustaan. Äitini ja siskoni odottikin siellä jo valmiiksi mua seuraansa. Oltiin sovittu jo aikaisemmin, että käymme tutkimassa Narinkkatorilla olleen Käsityöläiskorttelin ja tämän jälkeen oli suunnitelmat avoinna. Siskoni päätti lähteä kotiin ja me äidin kanssa syömään. Otimme ratikan kohti ravintolaa. Tarkoitus oli mennä syömään ravintolaan jossa kävimme paljon kun olin lapsi ja sattuipa sopivasti ratikkaan vanha lapsuuden naapurimme. Ravintolasta kävelimme takisin keskustaan, matka sujui mukavasti jutellessa ja säästä nauttiessa. Päivä menikin siis pitkälti vanhojen muistelun merkeissä mikä oli itseasiassa todella mukavaa.

 

Sunnuntaina napattiin avomiehen kanssa auto alle ja huristeltiin Puutarhakeskus Viherpajaan. Viherpaja on erittäin mielenkiintoinen paikka ja ehdottomasti käymisen arvoinen. Suurista tiloista nimittäin löytyy japanilainen puutarha, Suomen suurilehtisin puu, timanttikukka näyttely ja suuri valikoima kaikenlaisia kasveja myynnistä. Olisin voinut sieltä ostaa mukaani aivan järkyttävän määrän kaikkea kuten persikkapuun, mansikoita ja sitruunapuun, mutta pieni kerrostaloasunto ja laiha lompakko ei nyt antanut myöten shoppailulle. Myöhemmin sitten. Käytiin vielä Jumbossa pyörimässä ennen kotiin menoa. Oli sellainen hyvän mielen päivä ja tehtiin pitkästä aikaa jotain kunnolla ihan vain kahdestaan, se oli mukavaa!

 
    

Postauksen kuvat Puutarhakeskus Viherpajasta

6 kommenttia:

  1. Ihanan kuuloinen viikko sinulla on ollut. Saisi kyllä olla useammin näitä pitkiä viikonloppuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin saisi! Onneksi kesäloma häämöttää jo :D

      Poista