Sivut

21.1.2018

Viikon kohokohdat: Viikko 3

Tämän viikon olen ottanut suht rennosti töiden jälkeen eikä ihan hirveästi ole tullut tehtyä. Maanantai, keskiviikko ja torstai meni vain kotona oleillen. Keskiviikkona sain yllätyslahjan joka piristi hektisen työpäivän jälkeen.
Tiistaina näin ystävääni keskustassa, meillä vierähti nopeasti pari tuntia kuulumisia höpötellessä. Tämän ystävän kanssa oli muuten aika hauska juttu, ollaan aikoinaan oltu samassa eskarissa mutta sitten päädyttyämme eri kouluihin emme ole sen koommin pitäneet yhteyttä kunnes löysimme toisemme uudelleen uutena vuotena. Kyllä meillä oli hauskaa kun tajuttiin että oltiin jo vanhoja ystäviä vaikka luultiin saavamme ihan uudet ystävät. Melkoinen sattuma :D

Perjantaina näin äitiäni ja siskoani kaupungilla. Kävimme yhdessä tutustumassa TWIST BE (linkki) uusiin tiloihin Kampissa. Myymälässä oli kiireinen mutta mukava tunnelma. Ehdottomasti kannattaa piipahtaa jos niillä suunnilla liikkuu. Twist Be visiitin jälkeen suuntasimme Forumin O’Learysiin syömään. Annokseksi valitsin grillattua lohta lohkoperunoilla ja kasviksilla. Oli muuten herkullista. Syömisen ja höpöttelyjen jälkeen siskoni suunnisti kotiin valmistautumaan yövuoroon ja me lähdettiin äidin kanssa pyörähtämään Sokoksella. Tarkoituksena ei ollut shoppailla mitään, mutta alennusmyynnit houkutteli yhden ostoksen tekemään. Mukaani tarttui Phytomerin lahjapakkaus 40 prosentin alennuksella. Palkkaukselle jäi hintaa 25€ ja sisältä paljastui matkakokoinen kasvokuorinta, matkakokoinen kasvonaamio ja täysikokoinen kasvovoide. Pelkästään voiteen hinta yksittäin ostettuna on yli 50€ joten melkoinen säästö! Shoppailujen jälkeen suuntasin kotiin.
Lauantaina vietimme kahden ystäväni kanssa tyttöjen päivää. Teimme yhdessä ruokaa ja nautimme toistemme seurasta. Ruuaksi teimme nachopellin ja salaattia. Jälkkäriksi valikoitui (linkki) TÄMÄ herkku. Lisäksi teimme juotavaksi boolia. Päivä, ilta ja yö meni aivan älyttömän nopeasti ja yhtäkkiä tajusin kellon olevan 4 yöllä eikä kotiin enää julkisilla kovin helposti pääsisi. Onneksi sain kyydin kotiin kun meidän talouden miespuolinen oli vielä hereillä ja saapui mut pelastamaan.
Sunnuntai on mennyt kotona löhöillessä. Sen verran aktivoiduin sohvan pohjalta että käytiin miehen kanssa yhdessä kävelyllä.
Viikko on mennyt rennosti ottaessa, ystävien seurasta nauttiessa ja työkiireiden hulinassa. 

Minkälainen teidän viikkonne oli? Ihanaa tulevaa viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Aikamoista hulinaa oli viime viikko. Loppuviikosta sain hyviä uutisia ja vietin ystäväperheen luonna viikonloppua. Ihan kiva viikkoa. Toivottavasti tämäkin viikko tuo jotain kivaa tullessaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvät uutiset ja ystävät kuulostaa just sellaselta mitä hulinaviikko tarvii! Toivottavasti tosiaan :)

      Poista